overons

Over ons

Assortiment

Assortiment

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Mobile-Pic-Of-Shop

Over ons

G&W Gezondheidswinkel Feijer is een familiebedrijf dat een lange geschiedenis kent. Het bedrijf, toen een zuivelhuis, is in 1949 in Hoogeveen opgezet door Harm Feijer Sr. Feijer en is altijd al zeer vooruitstrevend geweest. Wij waren, bijvoorbeeld, de eerste winkel in Hoogeveen die yoghurt verkocht in de jaren vijftig.

De gezondheidswinkel, zoals wij die tegenwoordig kennen, vindt haar oorsprong in de jaren zeventig. Wij begonnen ons toen te richten op gezonde voeding en veranderden onze naam in Reformhuis Feijer. Wij introduceerde de notenbar waar wij zelf-gebrande noten verkochten. Later volgden de kruiden, de homeopathische producten, groot assortiment voedingssupplementen en allerlei non-food gezondheidsitems.

Daarnaast hebben wij in Hoogeveen al ruim 30 jaar een therapeut, waar u een afspraak voor kunt maken.

In september 2006 hebben wij ook een filiaal in Emmen geopend. Wij zijn daar eerst begonnen aan de Hoofdstraat en 5 jaar later (2011) verhuisd naar de Noorderstraat. 

Het vooruitstrevende is nog steeds te zien in de huidige winkel, zo zijn wij een van de eersten die in de regio Superfoods en CBD-olie verkochten.